1:48 Изтребител на САЩ F-15 C EAGLE

 ITALERI

Italeri е италианска фирма, основана в началото на 60-те години от две момчета, любители на самолети и военни машини. Те не били доволни от наличните на пазара сглобяеми модели, искали да има повече и по-добри и затова решили ги произвеждат сами. Въображението и талантът на учредителите ѝ превръща Italeri в лидер в моделирането,  заел достойно място на международния пазар. 

1:12 Състезателен автомобил FIAT 806 GRAND PRIX

Какви са предимствата на Italeri?

 Преди разработването на нов проект, Italeri прави обстойни  исторически изследвания за детайлите  на модела, използването на превозните средства, цветовите схеми на  униформите  и т. н. Това позволява създаването на модели, които изобразяват всички периоди с възможно най-голям реализъм.  Целта е освен забавление, хобито да носи и познания.

 Голям каталог и избор между много модели, за да бъде всяка колекция уникална. Това е важен актив за една компания, която се стреми да подпомага моделирането по целия свят.  Продуктовата гама постоянно се обогатява и привлича все повече и повече моделисти в това безгранично хоби. 

 1:12 Състезателен автомобил FIAT 806 GRAND PRIX
1:12 Състезателен автомобил FIAT 806 GRAND PRIX

 Уникални  продукти в световен мащаб. Italeri единствена произвежда модели на най-известните самолети от Кралските Военновъздушни сили на Италия  от времето на  Втората световна война като  малкия биплан Fiat CR-42, тримоторния бомбардировач Savoia-Marchetti SM.82, военни превозни средства и други.

 Качество и грижа за клиентите, за да бъде моделирането забавно и занимателно хоби.  Всички модели са изработени от пластмаси с високо качество, отлети с детайлни разшивки, придаващи достоверност и повишаващи реализма на модела. Инструкциите за монтаж и придружаващата историческа документация са изключително подробни. 

Те включват и снимки на превозното средство в действие, увеличени детайли за точно възпроизвеждане, исторически извадки от оригиналните технически ръководства и най-вече различни цветови схеми и декали. Те са от голяма полза не само за  начинаещите, но и за опитните  моделисти.

 Развитие на иновациите. Целият производствен цикъл се осъществява на едно място, в завод от 10,000 кв.м. близо до Болоня. Използването на най-модерни технологии от CAD / CAM при проектирането до отпечатването и опаковането на крайните продукти позволява да се създадат комплекти, истинско предизвикателство за  моделистите. 

  1:35 Американска бронирана машина M113 ACAV
Italeri обещава, че ще продължи да прави всичко възможно за създаване на нови вълнуващи продукти и модели. Като най-голямо свое постижение обаче компанията определя популяризирането на това прекрасно хоби в световен мащаб! 
 
 По материали от Уикипедия
снимки: продуктов каталог на Хобиленд

 

Тук може да разгледате новите модели на Italeri в Хобиленд!