mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

Как да поръчаме?

Уважаеми клиенти,

Пазаруването в нашия магазин е лесно и приятно. Постарали сме се да представим артикулите възможно най-добре, с много снимки и допълнителна информация, която постоянно обогатяваме.

Всички цени са в български лева за 1 брой с включен ДДС.

 

За да закупите артикул, изпълнете следните няколко стъпки:

  1. Изберете желания продукт и натиснете бутон КУПИ под него. Системата ще прибави един брой към сметката Ви и ще отвори нов прозорец с избрания артикул. По този начин може да прибавяте колкото модели желаете.
  2. След като направите избора си, отворете ПАЗАРСКА КОЛИЧКА, проверете наличието на всички желани артикули и с бутон КЪМ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА продължавате към следващата стъпка. В новия прозорец трябва да попълните Вашите данни, адрес на доставка, допълнителни условия и данни на фирма, ако желаете фактура. Регистрираните потребители ще видят в този прозорец попълнените от тях предварително данни. Изберете желания куриер като срещу всяка опция за доставка ще видите и цената. Не забравяйте да посочите удобен час за получаване, предпочитан офис на куриер, както и други условия за доставката.
  3. Изберете предпочитан начин на плащане и натиснете ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА.

Вашата поръчка е изпратена успешно! На посочения от Вас имейл адрес ще получите копие от поръчката. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в Хобиленд. Там може да направите справка за статуса на поръчката Ви.

Ние ще Ви потърсим възможно най-скоро, за да потвърдите поръчката.

ВАЖНО!

Ако изберете начин на плащане "Плащане на място в магазин Хобиленд":

  1. Поръчки за НАЛИЧНИ модели се пазят в магазина 10 календарни дни след изпращане на поръчката.
  2. Поръчки за модели със статус ОЧАКВАНА ДОСТАВКА или ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ...., се пазят 10 календарни дни след като клиентът бъде уведомен, че моделите са налични.

Приятно пазаруване в нашия магазин!