mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

Как да поръчаме?

Уважаеми клиенти,

Пазаруването в нашия магазин е лесно и приятно. Постарали сме се да представим артикулите възможно най-добре, с много снимки и допълнителна информация, която постоянно обогатяваме.

Всички цени са в български лева за 1 брой с включен ДДС.


За да закупите артикул, изпълнете следните няколко стъпки:

  • Изберете желания продукт и натиснете бутон КУПИ под него. Системата ще прибави един брой към сметката Ви и ще отвори нов прозорец с избрания артикул. По този начин може да прибавяте колкото модели желаете.
  • След като направите избора си, отворете ПАЗАРСКА КОЛИЧКА, проверете наличието на всички желани артикули и с бутон КЪМ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА продължавате към следващата стъпка. В новия прозорец трябва да попълните Вашите данни, адрес на доставка, допълнителни условия и данни на фирма, ако желаете фактура. Регистрираните потребители ще видят в този прозорец попълнените от тях предварително данни. Изберете желания куриер като срещу всяка опция за доставка ще видите и цената. Не забравяйте да посочите удобен час за получаване, предпочитан офис на куриер, както и други условия за доставката.
  • Изберете предпочитан начин на плащане и натиснете ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА.

  • Вашата поръчка е изпратена успешно! На посочения от Вас имейл адрес ще получите копие от поръчката. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в Хобиленд. Там може да направите справка за статуса на поръчката Ви.

    Ние ще Ви потърсим възможно най-скоро, за да потвърдите поръчката.

    Приятно пазаруване в нашия магазин!