mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

За нас

Добре дошли в Хобиленд!

При нас ще намерите:

Автомобилни модели /Die-cast/- умалени модели на автомобили, мотоциклети, камиони, автобуси, строителна техника и военни модели - качествени отлети от метал модели на превозни средства, повечето от които произведени в ограничени серии, което ги прави ценни колекционерски експонати.

ЖП моделизъм и влакчета- ЖП моделизъм, модели на влакчета, локомотиви, вагони, мотриси, сгради, релсов път и аксесоари за диорами, стартови комплекти, декодери.

Радиоуправляеми колички, самолети, хеликоптери, лодки, танкове, дронове и куадкоптери- горива, резервни части и аксесоари за тях.

Моделизъм, материали и инструменти за моделисти - модели за сглобяване от пластмаса на танкове, военни машини, кораби, самолети, хеликоптери, цивилни модели автомобили и довършителни материали и инструменти - акрилни бои, спрейове, четки, режещи инструменти, грундове и други.

Модели от дърво - сглобяеми дървени модели на кораби, лодки, самолети, с различно ниво на трудност, подходящи както за напреднали моделисти, така и за начинаещи. За децата предлагаме специална детска серия от дървени модели. В категорията ще намерите още инструменти и материали за обработка и завършване на дървени макети.

Подаръци и играчки за деца- ключодържатели, часовници, колани, чадъри, аксесоари за дома и офиса, стилни предложения за мъже и жени, които ще впечатлят и зарадват любимите Ви хора!

За децата - Забавни модели за сглобяване от дърво и пластмаса, die-cast авто-модели, подходящи за деца, пъзели, моделите на Disney от едноименните филми Cars and Planes. 

Хобиленд е официален представител за България на фирмите TAMIYA, Minichamps, Autoart, Norev, GMP, Gunze Sangyo, Zvezda, ICM, Trumpeter и PIKO.

Хобиленд е директен вносител за България на фирмите СМС, Kyosho, Abrex, Schuco, Eduard и други.

При регистрация в нашия онлайн магазин ще ползвате 5% отстъпка за всяка закупена стока (не важи за продукти с промоционални цени и продукти с етикет "Без отстъпка"). Ще получавате и информация за най-атрактивните промоции и предстоящи доставки на нови модели в Хобиленд!