mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

Отстъпки и промоции

 Уважаеми потребители, 

  Хобиленд ООД е създадена, за да Ви предложи качествени продукти за хоби и свободно време от утвърдени световни производители. Ето нашите текущи промоции и постоянни отстъпки:

    1. ОТСТЪПКА 5%Всички регистрирани потребители ползват 5% отстъпка при покупки в онлайн магазина и в магазините в София и Пловдив. Отстъпката не важи, когато стоката е със статус ПРОМОЦИЯ-Наличен или означена с етикет "БЕЗ ОТСТЪПКА", както и за продукти, включени в други промоции.

   2. ОТСТЪПКА 10% ИЛИ 5% НА ЖП МОДЕЛИ И МАТЕРИАЛИ - Всички НАЛИЧНИ продукти от NOCH, AUCHAGEN, TILLIG са с отстъпка 10% от препоръчителната цена на производителя, а продуктите на ROCO, PIKO, и FLEISHMANN са с отстъпка 5% от препоръчителната цена на производителя. Отстъпката не важи за продукти със статус "ПРОМОЦИЯ-Наличен", както и за стартовите комплекти влакчета. Ако закупите продукт с отстъпка 10% или 5%, включени в тази промоция, то отстъпката от 5% за регистриран потребител е невалидна.

   3. ОТСТЪПКА 40% - За специални бои за аерограф от HATAKA Hobby. Отстъпката от 5% за регистрирани потребители не се прилага. Промоцията важи до 31.12.2023 или до изчерпване на количествата.

   4. ОТСТЪПКА 25%За дронове и куадкоптери. Отстъпката от 5% за регистрирани потребители не се прилага. Промоцията важи до 31.12.2023 или до изчерпване на количествата.

  За големи поръчки правим допълнителни отстъпки по договаряне. Не се колебайте да ни потърсите и питате!   

 

   Пожелаваме Ви приятен престой в Хобиленд!