Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

НОВ

1:35 Германски танк StuG.III Ausf.G, ранно производство

Бъдете първи за даване на мнение за продукта

НАЛИЧЕН TAK8004 TAKOM 1:35

Стара Цена: 65,00 лв.

Special Price 61,00 лв.

Само 5 броя на склад (или се очаква да бъдат доставени).

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Купи
Добави в списък с желанияДетайли

1:35 Германски танк StuG.III Ausf.G, ранно производство

Проектиран на основата на остарелия Panzer III, Sd.Kfz 142/1 StuG III Ausf. G се превърна в най-добрата версия на семейството Sturmgeschütz III на германския AFV, като около 7 720 са произведени от декември 1942 г. до март 1945 г. Основното подобрение в сравнение с предишните варианти е нова надстройка тип каземат, съставена от наклонена странична броня от 30 mm и 50 mm предни бронирани плочи. Този каземат включва нов команден купол, снабден със 7 перископа и ножичен перископ SE14Z.

По време на производството на серията са направени множество промени. Една от първите е добавяне на шарнирен брониран щит пред огледалото на товарача. През февруари 1943 г. комплект от три димоотводи е монтиран от всяка страна в предната част на каземата, но през май отново е отстранен. През април 1943 г. са монтирани бронирани поли "schurtzen" за защита на фланговете му срещу противотанкови пушки и кухи заряди. През май 1943 г. фронталната броня е подобрена с една 80-милиметрова пластина на мястото на предишните комбинирани 50 мм и 30 мм плочи, закрепени заедно. По-късно през 1943 г. на купола е даден брониран дефлектор, за да се увеличи защитата, а 75-милиметровoтo StuK 40 L / 48 е заменена с отливка „Saukopf“ или „Topfblende“. През март 1944 г. е монтиран дистанционно управляван MG34, а през май в покрива е монтирано отбранително оръжие за близко разстояние Nahverteidigungswaffe.

Тези танкове стават повсеместни по време на Втората световна война и нее само се борят ефективно за германците от Нормандия до Курск, Финландия, Италия, България и Румъния.

Допълнителна информация

Каталожен № TAK8004
Каталожен № на производител 8004
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:35
Производител TAKOM
Марка Не
Серия Не
EAN 489705142167
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха 1939-1945 Втора световна война
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли