Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

НОВ

1:12 Aвтомобил Фиат 500F (FIAT 500F)

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН ITA4703 ITALERI 1:12
212,00 лв.

Само 2 броя на склад (или се очаква да бъдат доставени).

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Купи
Добави в списък с желанияЩе харесате още:

Подробности

1:12 Aвтомобил Фиат 500F (FIAT 500F)

Исторически профил

"Nuova 500" е произведено от Fiat от 1957 до 1975 г. Това е истинска икона на четири колела и един от символите "произведени в Италия". Неговият уникален и разпознаваем дизайн е известен в цял свят. Когато малката кола бе създадена от италианския производител на автомобили, целта му беше проста: да представи на пазара на много достъпна цена нов компактен автомобил, способен да увеличи броя на потенциалните клиенти. Освен това новата кола трябва да е лесна за шофиране дори в градския трафик и да осигурява много ниски текущи разходи. "Fiat 500" е пуснат на пазара през юли 1957 г. и веднага е бил успешен. През 1965 г. е представен 500F, версията с най-голям брой произведени единици. Лесно разпознаваем със своите предните врати, в съответствие с новите закони, Fiat 500F приема технически и естетически подобрени решения, като новата рамка и по-широкото предно стъкло. Fiat 500F е все още "най-класическата" версия на цялата серия 500 и остава в сърцето на огромен брой фенове на автомобила.

За сглобяемия модел:

100% нов модел, в мащаб 1:12, посветен на истинската икона Фиат 500 Ф на четири колела. Нашият нов сглобяем модел ще се характеризира с най-високо ниво на качество и детайли. Новият комплект ще включва хромирани части, каучукови гуми, фото-гравирани детайли, способни да осигурят най-високо ниво на реализъм. Ето някои важни характеристики: отваряне на странични врати, отваряне на предния капак, отваряне на отделението на двигателя, работно окачване и волан. Освен това ще бъде възможно да се осъществи и версията "шофиране с дясна ръка".

Допълнителна информация

Каталожен № ITA4703
Каталожен № на производител 4703
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:12
Производител ITALERI
Марка FIAT
EAN 8001283047029
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха Следвоенна ера (1946-1960)
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли