Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

LokPilot стандарт DCC, 8-пинов. интерфейс

Бъдете първи - добавете мнение

ПРОМОЦИЯ - Наличен ESU53611 ESU

Стара Цена: 51,00 лв.

Special Price 43,00 лв.

Кратко описание:

LokPilot стандарт DCC, 8-пинов. интерфейс
Купи
Добави в списък с желанияПодробности

LokPilot стандарт DCC, 8-пинов. интерфейс

Макар че декодерът LokPilot V4.0 без съмнение отговаря на най-екстравагантните изисквания дори на най-опитните специалисти, много моделисти търсят стабилен, висококачествен DCC декодер, отговарящ на стандартните изисквания, който също трябва да е и достъпен.
Може да спрете търсенето: новият стандартен декодер LokPilot е разработен с цел да се осигури актуален декодер, който от една страна удовлетворява по-голямата част от необходимата функционалност, на достъпна цена.

LokPilot се предоставя в три версии: освен версията с 8-полюсния NEM интерфейс и този с 21MTC щепсела, декодерът може да бъде доставен като компактен тип с PluX12 интерфейс, ако е необходимо. По този начин декодерът LokPilot е подходящ не само за модели в мащаб H0, но и за локомотиви в габарит TT или N.
Най-модерната технология в световен мащаб е вградена в стандарта LokPilot. На базата на 32-битов CPU стандартът LokPilot е убедителен благодарение на новоразработения си отличен контрол на натоварването с висока тактова честота и много добри нискоскоростни характеристики, разумна конфигурация и отлична стойност.

Режими на работа

LokPilot е първокласен DCC декодер. 14 - стъпки с 128 скорости, както и 2-цифрени и 4-цифрени адреси. Благодарение на RailComPlus® декодерът автоматично се регистрира на подходяща командна станция (например ECoS). Поддържа всички режими на програмиране DCC и може да се управлява и програмира с всички DCC съвместими дигитални станции за команди: благодарение на RailCom® можете да прочетете и CV стойностите на главното меню с подходяща командна станция. Програмирането е особено удобно с ESU LokProgrammer, където можете да видите всички параметри в обикновен текст на вашия монитор на компютъра.

Моторен контрол

Изходът на декодера LokPilot Standard генерира 0.9А непрекъснат ток и лесно работи с всички обикновени DC мотори, както и безконечни двигатели; независимо дали двигателят е от ROCO®, Fleischmann®, Tillig®, Piko®, Brawa®, Bemo®, Faulhaber® или Maxon®. Контролът на натоварването с 20 kHz PWM честота осигурява тиха работа и позволява на вашите локомотиви да "пълзят" бавно по релсите, ако желаете. Контролът на натоварването може да се адаптира оптимално към конкретния тип двигател посредством три CV-та. Благодарение на симулираната инерция, локомотивът няма да се разклати, дори и при 14-степенна стъпка.

Аналогов режим

Стандартът LokPilot може да се използва и за аналогови DC оформления. Поради това оперативната зона на вашите локомотиви може да бъде разширена безпроблемно и при "недигитално" оформление.

Функционални изходи

Декодерът LokPilot Standard има четири функционални изхода. Декодерът с щепсела 21MTC има два допълнителни изхода без краен етап, които могат да се използват за управление на осветлението и други функции, заедно с подходяща адаптерна платка (например ESU 51968). Всички важни функции за осветление (например мигащи светлини, светлина на Марс) са на разположение и могат да се задават точно като яркостта на всеки изход. Интегрираният режим на придвижване ви помага в деликатните маневри, които се подобрява и от опцията за изключване на ускорението и забавянето с функционален бутон.
Благодарение на опростения метод за "функционално картографиране", подобно на метода, описан в стандарта NMRA, всички функционални изходи могат лесно да бъдат присвоени на който и да е функционален бутон (F0 до F20) според вашите изисквания.

Защита

Разбира се, всички функционални изходи, както и изходният мотор, са защитени от претоварване. Искаме да се насладите на функциите на нашите декодери за възможно най-дълго време!

Декодер с бъдеще

Стандартът LokPilot може да бъде актуализиран и ако е необходимо, новият оперативен софтуер може да бъде качен с помощта на ESU LokProgrammer. По този начин този декодер винаги остава актуален, дори и след покупката!

 

Допълнителна информация

Каталожен № ESU53611
Каталожен № на производител 53611
Наличност ПРОМОЦИЯ - Наличен
Цвят Не
Мащаб Не
Производител ESU
Марка Не
Серия Не
EAN Не
Състав Не
Епоха Не
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте