Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

1:35 Съветски тежък танк Йосиф Сталин ИС-3 /JS-3/

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН TAM35211 TAMIYA 1:35
59,00 лв.

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Купи
Добави в списък с желанияПодробности

1:35 Съветски тежък танк Йосиф Сталин ИС-3 /JS-3/

На 7 септември 1945, Русия използва тежък танк JS-3 на победния парад в Берлин. Въпреки че е кодиран "JS" (Йосиф Сталин), има съвсем различен вид от предшестващите го модели. Максималната дебелина на бронята достига 250 мм. Основното въоръжение използва същото 122 мм оръдие L/43, като на JS-2. Двигателят, с 520 к.с., осигурява максимална скорост от 40 км/ч. Със съдействието на талантливите руски танкови инженери като Н.Л. Юхов и З.А. Котин, прототипът е завършен през октомври 1944, и масовото производство започва следващата година. Съществуват много спорове дали JS-3 влиза в битка по време на кампанията в Берлин. Производството му продължава до 1951 и са произведени около 1800 танкове JS-3. Опростената и ефективна конфигурация на кулата и корпуса, дълбоко повлияват, не само на следващите руски танкове, но и на тези на западните държави.

Допълнителна информация

Каталожен № TAM35211
Каталожен № на производител 35211
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:35
Производител TAMIYA
Марка KIROV FACTORY (LKZ)
Серия Не
EAN 4950344352111
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха Не
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли