Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

1:24 Състезателен автомобил Subaru Impreza WRC 1999

Бъдете първи - добавете мнение

Изчерпан TAM24218 TAMIYA 1:24
36,00 лв.

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.

Подробности

1:24 Състезателен автомобил Subaru Impreza WRC 1999

На Световния рали шампионат през 1999 се наблюдава отпускане на правилата, свързани с модификацията на превозните средства. Subaru е първия екип, който се възползва от свободата на движение, влизайки с Impreza WRC.

По-голямата част от подобренията на модела от 1999 са съсредоточени около двигателя и скоростната кутия. Най-важното е приемането на електронно контролирана дроселна система. Impreza WRC също така е оборудван с 6-степенна полуавтоматична скоростна кутия, която позволява внезапно превключване от 6-та на 1-ва предавка./p>

Impreza WRC е пилотирана от J. Kankkunen, R. Burns и B. Thiry. Kankkunen и Burns финишират на първо и второ място, както на 7-мото Рали в Аржентина, така и на 10-тото Рали във Финландия. 8-мото Рали на Акрополис също е взето от Burns, подготвяйки сцената за напрегнато съревнование през последната половина на сезона.

Допълнителна информация

Каталожен № TAM24218
Каталожен № на производител 24218
Наличност Изчерпан
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:24
Производител TAMIYA
Марка SUBARU
Серия Не
EAN 4950344242184
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха Съвременни автомобили (1972-2000)
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли