Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

1:35 Американска бойна машина на пехотата U.S. M2 Bradley IFV - 1 фигура

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН TAM35132 TAMIYA 1:35
43,00 лв.

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Купи
Добави в списък с желанияПодробности

1:35 Американска бойна машина на пехотата U.S. M2 Bradley IFV - 1 фигура

Механизацията на сухопътните войски се появява за първи път през Първата Световна война, с въвеждането на бронирано верижно превозно средство. Това превозно средство е наречено "Танк" от Уинстън Чърчил, а иновацията е променила воденето на война до днес. По време на втория конфликт, механизацията на пехотата е усъвършенствана от германците, и е довела до името Blitzkrieg. По време на конфликта са произведени около 3 милиона военни превозни средства. След войната, много държави модифицират съществуващите бронетранспортьори за специфични нужди. M113, който е представен за първи път през 1964, е нискобюджетен, безпроблемен шедьовър и широко използван в света. САЩ се нуждаят от механизирано бойно превозно средство, и през 1967 започват да работят по разработването му. С по-голямата скорост и мобилност на M1 Abrams MBT, са поставени нови изисквания, според които IFV и CFV, трябва да могат да поддържат MBT. FMC Corporation в Сан Хосе, Калифорния, печели конкурса и се появява M2/3. Наричан Bradley, в чест на Омар Н. Брадли, генерал с пет звезди от Втората Световна война, Серията M2/3 предлага търсената гъвкавост.

Пехотната бойна машина M2 се различава от M3, с добавянето на шест външни отвора за управление на M231 FPW, които могат да се управляват от шестте напълно оборудвани пехотинци, превозвани вътре. Управляван от екипаж от трима, M2 IFV притежава 25 мм верижно оръдие Hughes M242 и 7,62 мм коаксиална картечница. С максимален ъгъл на повдигане от 60 градуса, оръдието осигурява противовъздушна защита. Противотанковата ракетна системаTOW, също допълва отбранителните възможности на Bradley. Със скорост от 66 км/ч., M2 IFV е наистина страхотна оръжейна система.

Допълнителна информация

Каталожен № TAM35132
Каталожен № на производител 35132
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:35
Производител TAMIYA
Марка Не
Серия Не
EAN 4950344993277
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха 1947-1991 Студена война и 21-ви век
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли