mail[email protected] call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

1:24 Автомобил Volkswagen 1300 Beetle 1966

Бъдете първи - добавете мнение

Очаквайте през АПРИЛ TAM24136 TAMIYA 1:24
33,00 лв.

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Купи
Добави в списък с желания



Подробности

1:24 Автомобил Volkswagen 1300 Beetle 1966

Дори в тази епоха на изтънченост, популярността на Volkswagen "Beetle" не отшумява. Оригиналният дизайн датира от 30-те, когато Д-р Фердинанд Порше предоставя "Автомобила на народа."

Днес, с произведени повече от 20 милиона единици, Volkswagen Beetle се превръща в символ на масово произвежданата моторизация, като никой друг автомобил не надвишава тази цифра. Автомобилът е конструиран със здраво шаси, и се задвижва от 4-цолиндров двигател с въздушно охлаждане. Въпреки че началото на Втората Световна война значително възпрепядства маркетинговите възможности на Volkswagen, той прави невероятно завръщане скоро след конфликта, под умелото ръководство на Хенрих Нордхоф. През целия си експлоатационен живот, Volkswagen непрекъснато се усъвършенства, за да отговори на съвременните автомобилни стандарти.

Моделът на Volkswagen от 1966 се счита за класическия Beetle, който запазва повечето от оригиналните дизайнерски черти, и се превръща в колекционерска вещ. Дори днес, повече от половин век по-късно, този малък градски автомобил е все още приятна гледка, и неговата безпогрешна форма, ще продължи да радва и идните поколения.

Допълнителна информация

Каталожен № TAM24136
Каталожен № на производител 24136
Наличност Очаквайте през АПРИЛ
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:24
Производител TAMIYA
Марка VOLKSWAGEN
Серия Не
EAN 4950344996377
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха Класически автомобили (1960-1972)
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли