Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

НОВ

1:32 Германски самолет Fokker Dr.I Triplane

Бъдете първи за даване на мнение за продукта

НАЛИЧЕН MNGQS002 MENG 1:32

Стара Цена: 118,00 лв.

Special Price 110,00 лв.

Само 4 броя на склад (или се очаква да бъдат доставени).

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Купи
Добави в списък с желанияДетайли

1:32 Германски самолет Fokker Dr.I Triplane

През есента на 1917 г. картечници, бодливи жици и кратери от снаряди покриват Западна Европа. Заобиколен от смърт и плъхове, войник, свит в калните окопи, погледна към небето. Това е единственото чисто място, което можеше да гледа. Но дори в небето имаше враг. От време на време се появяваха специално оформените немски триплани. Сред онези германски самолети, един червен самолет се открояваше в синьото небе. Изпълнявайки отлични маневри, този червен триплан винаги можеше да победи онези британски и френски самолети, които се опитаха да го свалят. Червеният триплан беше господар на небето, а неговият пилот наречаха „Червеният барон“.

Червеният триплан на Манфред фон Рихтхофен, „Червеният барон“, е триплан на Fokker Dr.I, произведен от компанията Fokker през 1917 г. Трите му крила бяха подредени отгоре надолу с последователно намаляваща площ. По този начин трипланът би могъл да получи по-голям лифт от бипланите и монопланите и няма да претърпи прекалено голямо съпротивление. Повечето метални укрепващи проводници бяха скрити във въздухоплавателното средство, за да се намали допълнително съпротивлението. Пред пилотската кабина бяха монтирани две картечници с въздушно охлаждане MG08 със синхронизираща предавка. Неговата огнева мощ беше далеч по-добра от тази на британските самолети.

Този сглобяем комплект в мащаб 1/32 се отличава с точен екстериор, структура на крилата и реалистично покритие от плат. Интериорът на пилотската кабина на този самолет и конструкцията на двигателя са достоверно възпроизведени. Предлагат се фотоец охладители и мерници за картечниците на самолета. Включена е схема за боядисване „Red Baron“. Готовият модел е с дължина 180,44 мм и ширина 225 мм. Той показва класическата форма и колоритен външен вид на този изтребител.

Допълнителна информация

Каталожен № MNGQS002
Каталожен № на производител QS-002
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:32
Производител MENG
Марка FOKKER
Серия Не
EAN 4897038552610
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха 1914-1918 Първа световна война
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли