mail[email protected] call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

1:20 Състезателен болид Lotus Type 79, 1978

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН TAM20060 TAMIYA 1:20
93,00 лв.

Само 4 на склад (или се очаква да бъдат доставени)

Кратко описание:

Сглобяем мащабен модел от пластмаса.
Размер на сглобения модел, см: 22x18
Купи
Добави в списък с желания



Подробности

1:20 Състезателен болид Lotus Type 79, 1978

През 1977 г. Lotus представя кола с ефект на земята, Type 78, която има тънко монококово шаси и широки странични понтони с долни повърхности като обърнати крила на самолет. Кръг 6 на Белгия GP през сезон 1978 г. видя представянето на допълнително усъвършенствания Type 79. Резервоарите за гориво бяха разположени зад пилотската кабина, а задното окачване включваше ефективни вътрешни амортисьори. Тази година Марио Андрети беше в двойка с Рони Питърсън и първият караше колата до впечатляваща дебютна победа от първа позиция до финала. Последва още успех, като Андрети взе 5 победи, за да спечели шампионата при пилотите, а Питърсън добави още една победа, за да помогне на отбора да спечели титлата при конструкторите. Type 79 повлия значително на по-късните машини на Формула 1 и неговата невероятна скорост, както и изящният дизайн и ливрея му спечелиха прозвището „Черната красавица“.

Пластмасов комплект за сглобяване в мащаб 1/20 модел на Lotus Type 79 1978. Дължина: 220 mm, Ширина: 108 mm. Елегантният нисък профил на машината е реалистично възпроизведен. Предният и задният капаци могат да се свалят дори след сглобяване, за да се покаже пилотската кабина, двигателят и окачването. Отличителната форма на повърхността на страничните понтони е прецизно изобразена. Металните капаци за въздушни фунии подобряват големия реализъм на мащаба. Включени гумени гуми. Включени са 2 вида стикери за изобразяване на автомобили №5 и №6. Включени са 2 вида ролбари, както и въздушни отвори на страничните понтони, за да се позволи избор на сглобяване от колата, управлявана от Марио Андрети или Рони Питърсън от GP на Великобритания или GP на Германия.

Допълнителна информация

Каталожен № TAM20060
Каталожен № на производител 20060
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб 1:20
Производител TAMIYA
Марка LOTUS
Серия Не
EAN 4950344200603
Състав Полистирол (пластмаса).
Епоха Съвременни автомобили (1972-2000)
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте

Съдържание на опаковката:

Сглобяем мащабно умален модел от полистирол (пластмаса), точно копие на действителната техника, пресъздаващ подробности до най-дребните детайли.

Включени са инструкции за сглобяване и декали (ваденки, лепенки на водна основа). Моделът не е оцветен и не съдържа цветни части и следва да се боядиса. Освен, ако не е упоменато на кутията, в макета не са включени бои, лепила и четки.

Допълнителни продукти:

Може да откриете необходимите бои и спрейовелепила и декална химия, разредители и лаковегрундове и китовеинструменти, четки в нашата секция Всичко за моделиста.

За по-голяма детайлност и реалистичен завършек на модела се предлагат разнообразни фотоецвани части и смолни детайли