mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

Прозрачна хартия за мастиленоструен печат на водни декали (5 листа 210 x 270mm (A4))

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН GSW10066 Green Stuff World A4 (210 x 297 mm)
18,60 лв.

Кратко описание:

Прозрачна хартия за мастиленоструен печат на водни декали (5 листа 210 x 270mm (A4))
Тази хартия е подходяща за мастилноструен принтер!
Купи
Добави в списък с желания



Подробности

Прозрачна хартия за мастиленоструен печат на водни декали (5 листа 210 x 270mm (A4))

Отпечатайте свои собствени водни декали с този комплект от 5 листа хартия за печат. Декалите се нанасят с вода, не се изисква разтворител. Можете също да използвате омекотител за декали или фиксатор за декали за подобряване и защита на покритието върху неравни или грапави повърхности.

Използвайте компютър, за да проектирате декалите; тъй като копирните машини и принтерите не могат да отпечатват бяло, а разчитат на самата хартия, за да доставят белия компонент в надписи и произведения на изкуството. За да направите стикер с бели надписи, трябва да започнете с бяла филмова хартия.

Тази хартия е подходяща за мастиленоструен принтер! Отстранете всички протектори и отпечатайте декалите директно върху лъскавата страна на хартията.

Листове: 5 броя в един пакет
Размер: 210 x 270mm (A4)

ОСНОВНИ ИНСТРУКЦИИ
1.- Изрежете декала възможно най-близо до външния ръб на изображението. За по-добри резултати използвайте чисто ново острие във вашия нож.
2.- Вземете декала с пинсети и го оставете да се накисне във вода за около 20 секунди. Топлата вода може да ускори за този процес.
3.- Използвайте четка, за да избутате внимателно ваденката от листа и върху модела. Това е всичко приятели!

ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ
4.-  Преди да приложите декала върху модела, след като се накисне достатъчно дълго, нанесете малко фиксатор за декали върху повърхността на модела, където планирате да поставите вашия декал. Фиксаторът за декали защитава боята отдолу и изглажда повърхността, като по този начин помага за предотвратяване на посребряване на декала. Използвайте четка, за да избутате внимателно ваденката от листа и върху модела. Ако е трудно да наместите декала ма точното мчсто, добавянето на малко повече фиксатор или вода ще помогне на ваденката да плува на повърхността, докато не бъде позиционирана правилно.
5.- Ако повърхността, на която искате да поставите декала, е извита, той може да се набръчка. За да избегнете това, след като декалът ви е на място, нанесете омекотител за декали. Оставете омекотителя да реагира и той ще помогне за премахването на бръчките, тъй като се адаптира към извитата повърхност отдолу. Повторете тази стъпка 2-3 пъти, докато бръчките се премахнат.
6.- Накрая нанесете отново фиксатор върху декала и повърхността на модела за по-добър завършек. Покрийте го както обикновено с матов или гланц лак, ако смятате за необходимо да премахнете или добавите гланцово покритие.

Допълнителна информация

Каталожен № GSW10066
Каталожен № на производител 8436574505658ES
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят Прозрачен
Мащаб A4 (210 x 297 mm)
Производител Green Stuff World
Марка Не
Серия Не
EAN 8436574505658
Състав Хартия
Епоха Не
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте