mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

1:72 Кралски военен кораб Солей (Soleil) - Модел на кораб от дърво

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН ARL22904 Artesania Latina
1 568,00 лв.

Само 3 на склад (или се очаква да бъдат доставени)

Кратко описание:

Сглобяем модел на кораб от дърво.
Моля, прочетете инструкциите за сглобяване в нашия блог.
За сглобяването на този модел ще ви бъдат нужни още:
Инструменти
Аксесоари
Купи
Добави в списък с желанияПодробности

1:72 Кралски военен кораб Солей (Soleil) - Модел на кораб от дърво

ИСТОРИЯ НА КОРАБА СОЛЕЙ

Френският оръжеен кораб Солей е бил част от флота на крал Луи XIV. Щастливи сме да ви представим тази красива дървена миниатюрна реплика на военния кораб в мащаб 1:72, която можете да построите със собствените си ръце, но първо ще направим историческа справка.

Солей Роял е френски линейни кораб със 104 оръдия, флагман на адмирал Торвил. Корабът е построен в Брест между 1668 и 1670 г. от инженера Лоран Хубак и пуснат на вода през 1669 г., но за съжаление остава неизползван в пристанището на Брест години наред.

По-късно, когато избухва Деветгодишната война през 1688 г., Солей Роял е върнат на въоръжение със 112 оръдия и 1200 души на борда. Ролята му е основна като флагман на Escadre du Ponant (Западен отряд). Декорациите на този впечатляващ кораб са сред най-красивите и сложни от всички барокови съдове от епохата. Емблемата на „Слънцето“ (Soleil) е избрана от Луи XIV като негов личен символ.

Сега можете да изградите този величествен модел на кораб в мащаб 1:72 с новия комплект от Artesanía Latina.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СГЛОБЯЕМИЯ МОДЕЛ

Новият комплект дървен модел на френския военен кораб Солей Роял в мащаб 1:72 съдържа един от най-детайлните модели за изграждане на пазара. Тази достоверна реплика на кораба има голям брой декоративни детайли както на кърмата, така и на носа и по цялата палуба. Моделистите на Artesania Latina са следвали цялата налична и точна информация за проектирането и създаването на това чудо на военноморското моделиране.

Разбира се, дървеният модел на Солей Роял включва стотици лазерно изрязани части от шперплат и от масивна дървесина, както и отлети под налягане и фото гравирани части, пълен комплект от предварително ушити платна, готови за употреба. Всичко това осигурява на кораба, без съмнение, грандиозна красота.

Елитният моделист, към когото е насочен този ослепителен умален модел, ще намери дървени части с първокласно качество и два безплатни бонуса: дървена изложбена база с метална табелка с името на кораба и комплект от дванадесет фигурки на екипажа на олей Роял (които трябва да се сглобят и оцветят)

Ръководството, включено в комплекта, включва почти 400 страници стъпка-по-стъпка подробни инструкции и хиляди изображения. Освен това видеоуроците ще ви покажат как да решите някои от по-трудните задачи при сглобяването на този кораб. Инструкциите са във формат DVD за компютър (Windows и Mac). Не са включени отпечатани инструкции. След като бъде изграден, този красив модел е с дължина 935 мм, ширина 285 мм и височина 875 мм.

Моделът на кораба е подготвен за монтиране на LED осветление - това е обяснено в инструкциите. Комплект LED светлини за мащабни модели и DIY проекти се продава отделно.

Допълнителна информация

Каталожен № ARL22904
Каталожен № на производител 22904
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб Не
Производител Artesania Latina
Марка Не
Серия Не
EAN 8437021128048
Състав Дърво, плат, фотоецвани части
Епоха 1571-1862 Епоха на ветрохода
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.
Тип продукт simple

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте