mailwebshop@hobbyland.bg call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

НОВ

1:65 Британски кораб HMS Endeavour (нов модел) - Модел на кораб от дърво

Бъдете първи - добавете мнение

НАЛИЧЕН ARL22520 Artesania Latina
549,00 лв.

Само 5 на склад (или се очаква да бъдат доставени)

Кратко описание:

Сглобяем модел на кораб от дърво.
Моля, прочетете инструкциите за сглобяване в нашия блог.
За сглобяването на този модел ще ви бъдат нужни още:
Инструменти
Аксесоари
Купи
Добави в списък с желанияПодробности

1:65 Британски кораб HMS Endeavour (нов модел) - Модел на кораб от дърво

ИСТОРИЯ НА БРИТАНСКИЯ КОРАБ HMS ENDEAVOUR

Британският кораб HMS Endeavour е първоначално въглищен кораб, а по-късно е преустроен за дълги експедиции на капитан Джеймс Кук.

Спуснат на вода през 1764 г. и избран четири години по-късно от капитан Джеймс Кук за историческото му пътуване през голямото Южно море., HMS Endeavour става част от важни събития в историята- откриването Австралия, местоположението на Таити, Нова Зеландия и много острови в Тихия океан, както и откриването на нови животински и растителни видове, непознати досега в Европа.

Експедицията, предприета от Обединеното кралство, открива и нов начин за изчислщване с голяма точност на геогравското половение по дълвина с помощта на математически формули. В този смисъл приносът на Джеймс Кук към корабоплаването, мореплаването и географските изследвания има огромно историческо значение.

Сега моделистът разполага с невероятния и обновен дървен модел за изграждане на HMS Endeavour-задължителен елемент във всяка колекция от морски модели!

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СГЛОБЯЕМИЯ МОДЕЛ

Дървен модел на британския кораб Endeavour за сглобяване, в мащаб 1:65-емблематичен изследователски кораб от 18-ти век. Неговата конструктивна система, използваща фалшив кил и рамки, приближава сглобяването на вашия модел до конструкцията на истинския кораб.

Обновена през 2021 г., представяме един от най-желаните традиционни модели кораби от каталога на Artesania Latina.

Новият модел на изследователския кораб, бивш кораб за въглища, е напълно преработен. Нашите 3D дизайнери и моделисти са следвали цялата налична историческа документация на този плавателен съд буква по буква, така че тази миниатюрна реплика да е максимално истинска и подобна на оригиналния кораб.

Комплектът се състои от лазерно изрязани части от бреза и липа, дъбови фурнири - за завършване на конструкцията на корпуса - и липа, много по-реалистични покрития с преработени и много детайлни фото гравирани и отлети детайли и ръчно- ушити платна, готови за поставяне.

За сглобяването на модела в мащаб 1/65 на HMS Endeavour са предоставени обширни и точни инструкции стъпка-по-стъпка в  DVD формат за компютър (Windows и Mac) с повече от 500 страници, както и видео уроци. Комплекът включва и като подарък бонус база за показване на умаления модел, след завършването му. Веднъж построен, дървеният модел на британския кораб HMS Endeavour е с размери 815 мм дължина x 300 мм ширина x 650 мм височина.

Придайте още повече реализъм на готовия модел с комплекта от Комплект от 14 метални фигурки с аксесоари за HMS Endeavour, който се продава отделно.

Моделът на кораба е подготвен за монтиране на LED осветление - това е обяснено в инструкциите. Комплект LED светлини за мащабни модели и DIY проекти се продава отделно.

Допълнителна информация

Каталожен № ARL22520
Каталожен № на производител 22520
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят За оцветяване
Мащаб Не
Производител Artesania Latina
Марка Не
Серия Не
EAN 8437021128192
Състав Дърво, плат, фотоецвани части
Епоха Не
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.
Тип продукт simple

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте