mail[email protected] call us089 249 2530-Пловдив;  089 249 2535-София;

Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

Звуков декодер LokSound 5 DCC/MM/SX/M4 "BlankDecoder", 6-pin NEM651

Бъдете първи - добавете мнение

ПРОМОЦИЯ - Наличен ESU58416 ESU H0 /1:87/

Стара Цена: 205,00 лв.

Special Price 194,75 лв.

Само 1 на склад (или се очаква да бъдат доставени)

Кратко описание:

Звуков декодер
Купи
Добави в списък с желания



Подробности

Звуков декодер LokSound 5 DCC/MM/SX/M4 "BlankDecoder", 6-pin NEM651, с говорител 11x15mm, подходящ за машаби: 0, H0

Благодарение на комбинацията от цифровия декодер и звуковия модул разположени на една платка, са постигнати възможно най-малките размери-30 mm x 15,5 mm. Следователно декодерът се побира в почти всеки локомотив с мащаб H0 или 0.

Декодерите LokSound 5 се предлагат с всички популярни типове интерфейси и се доставят с високоговорител със захарен куб (11 mm x 15 mm) и звукова кутия.

LokSound 5 DCC е създаден за пазарите в Северна Америка и Австралия. Това е чист DCC декодер, който поддържа RailComPlus и може да се използва и за DC оформления. Моля, обърнете внимание, че декодерът LokSound 5 DCC не се доставя с високоговорител.

Режими на работа

Подобно на всички продукти от семейството LokSound, LokSound 5 е декодер с много протоколи. Той поддържа DCC, както и Motorola®, Selectrix® и M4. Разбира се, той поддържа от 14 до 128 скорости, както и 2 и 4 цифрени адреси във формат DCC и до 32 функции. Благодарение на RailComPlus® декодерите се регистрират напълно автоматично в подходящи командни станции.

Този декодер поддържа всички режими на програмиране DCC и благодарение на RailCom® можете да прочетете стойностите на CV, при условие че имате командна станция, поддържаща RailCom®. Има полезни регистри за командни станции, които само улесняват програмирането на CV, вариращи от 1 до 255.

Потребителите на Motorola® се възползват от до 28-скоростни стъпки за 255 адреса. Три допълнителни адреса на Motorola® улесняват задействането на 16 функции. Вграденият режим дори позволява програмиране с доброто старо централно устройство 6021.

Протоколът M4 поддържа автоматична регистрация на mfx® съвместими централни устройства.

Декодерът LokSound 5 поддържа спирачните секции на Märklin® също толкова добре, колкото командите за спиране ZIMO® HLU или системата Lenz® ABC. Възможно е и спиране с DCC спирачни генератори или с DC. Освен това локомотивът с LokSound ще спре, когато спирачният диод Selectrix® бъде включен във веригата. Функцията ABC push-pull позволява автоматично пътуване до работното място между две станции.

Декодерът LokSound 5 е подходящ и за аналогови DC и AC (!) Оформления.

Звук

Декодерът LokSound 5 може да възпроизвежда до 10 канала едновременно. Всеки канал предлага до 16 бита / 31250 kHz и по този начин се постига hi-fi качество на звука. За всички практически цели не може да се открие разлика от оригинала. Аудио усилвател от клас D с мощност до 3W захранва високоговорителите с разрешен импеданс 4 - 32 ома. Огромната 128 MBit звукова памет осигурява достатъчен капацитет за съхранение.

Силата на звука на всички отделни звукови фрагменти може да се регулира самостоятелно. Изключително гъвкавият звуков двигател без твърда схема на потока улеснява прототипната симулация на всички възможни релсови превозни средства. Три отделно регулируеми спирачни функции и два алтернативни сценария на натоварване ви осигуряват максимален контрол на вашите превозни средства.

Функции

В зависимост от типа на интерфейса, всеки LokSound 5 има поне 10 изхода. Декодерите с интерфейс PluX22 или 21MTC имат допълнителни 4 изхода за управление на серво или като логически изходи. Разбира се, поддържат се всички важни функции за осветление. Яркостта на всеки изход може да се регулира отделно. Декодерът поддържа автоматични движения на издърпване - известни като валс на разклонителя - необходими за надеждна работа на цифрови разклонители като тези на ROCO® и Krois®, както и разклонители Telex®.

Моторен контрол

Моторното управление на LokSound 5 е допълнително подобрено. Променлива честота на PWM импулси, варираща от 10 kHz до 50 kHz, осигурява перфектна безшумна работа, особено за двигатели без сърцевина. По този начин типичното бръмчене остава в миналото. Контролът на натоварването вече може да се регулира с до 10 отделни CV и по този начин ще управлява и най-сложните конфигурации. Уникалната функция „Auto-Tune“ улеснява автоматичното калибриране на декодера, за да съвпада идеално с двигателя. Декодерът LokSound 5 доставя до 1,5A ток на двигателя, което е напълно достатъчно дори за по-стари типове двигатели.

LokSound 5 DCC
LokSound 5 DCC е създаден за пазарите в Северна Америка и Австралия. Това е чист DCC декодер, който поддържа RailComPlus и може да се използва и при DC оформления.

Допълнителна информация

Каталожен № ESU58416
Каталожен № на производител 58416
Наличност ПРОМОЦИЯ - Наличен
Цвят Не
Мащаб H0 /1:87/
Производител ESU
Марка Не
Серия Не
EAN 4044645584163
Състав Печатна платка-плосък ламиниран композит, изработен от непроводими субстратни материали със слоеве от медни вериги, вградени вътрешно или върху външната повърхност.
Епоха Не
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте