Количка - 0,00 лв.

Пазарската количка е празна.

НОВ

1:16 MESSERSCHMITT BF109G - Die-cast сглобяем модел

Бъдете първи за даване на мнение за продукта

НАЛИЧЕН ARL20356 Artesania Latina 1:16
1 176,00 лв.

Само 2 броя на склад (или се очаква да бъдат доставени).

Кратко описание:

Умален die-cast модел за сглобяване
Купи
Добави в списък с желанияДетайли

ИСТОРИЯ НА САМОЛЕТА Bf109: НАИСТИНА МОДЕРЕН ЗА ВРЕМЕТО СИ

Германският изтребител Messerschmitt Bf109 от Втората световна война е проектиран в началото на 30-те години на миналия век от Bayerische Flugzeugwerke (BF). Той става най-произвежданият във фабриката модел с почти 34 000 броя - никой друг модел не е надвишил това количество - и е един от първите наистина модерни за времето си, с изцяло металния си монокок, затворения кокпит и прибиращите се колеса.

Един любопитен исторически факт е, че Messerschmitt Bf109 участва в Испанската гражданска война, в която се тестват неговите елементи и характеристики, но логично, това се случва изцяло по време на Втората световна война, когато самолетът изгражда основната част от германския въздушен флот, по-специално Луфтвафе. Той присъства до разработването на първите самолетни реактори, до края на войната.

Какви точно са функциите на самолета? Първоначално той е създаден изрично като прихващач, но в крайна сметка действа като ескорт на бомбардировачи, изтребител-бомбардировач, дневен и нощен изтребител, наземен самолет и накрая разузнавателен самолет. Messerschmitt Bf109 постига повече от 900 победи, особено когато е част от флота на Jagdgeschwader 52.

MESSERSCHMITT Bf109G 1/16 СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТ

Висококачественият комплект за сгкобяване от метал и пластмаса на най-важния немски боен самолет от Втората световна война, Messerschmitt Bf109G, съдържа изключителен авиационен модел, който е най-верната реплика на пазара!

Насочен към напредналите моделисти, 1/16 мащабният модел на Bf109G има система от сглобки, която позволява сглобяването на конструкцията на самолета почти без използването на лепило. По-точно, металните части за изграждане се предлагат в гравирани неръждаеми стоманени листове и инжектирани отливки от пластмаса.

Това е много здрав, голям и устойчив самолетен модел на изтребител, прекосил небето през 30-те и 40-те години на миналия век. След като бъде завършена, тази страхотна миниатюра е с дължина 22,24 '', ширина 24,40 '' и височина 8,07, с теглото от 3,52 фунта.

Изключително реалистичен модел! Има подвижни части, като например прибиращо се колело; капака на кокпита и работещите елерони, клапи и опашка.

Освен това, за радост на моделистите, комплектът Messerschmitt Bf109G 1/16 включва ... Два безплатни бонуса! Основа от метакрилат с гравирана табелка, така че моделът на самолета да е перфектно изложен и изненадващо, двигател с ниски обороти, който осигурява движение на витлото, и LED светлини за крилата и опашката, а също и за пилотската кабина, създадени с всички им подробности! Три AAA батерии, които не са включени в комплекта, са необходими за задействане на това движение и осветление.

Комплектът разполага с DVD с изясняващи поетапни фотографски инструкции на девет различни езика, улесняващи сглобяването му.

Моделът от метал и пластмаса на Messerschmitt Bf109G е накратко музеен шедьовър, който всеки моделист трябва да притежава в колекцията си!

Допълнителна информация

Каталожен № ARL20356
Каталожен № на производител 20356
Наличност НАЛИЧЕН
Цвят Не
Мащаб 1:16
Производител Artesania Latina
Марка Не
Серия Не
EAN 8437021128017
Състав Метал и пластмаса
Епоха Не
Възраст Не се препоръчва за лица под 14 години.

Споделете Вашето мнение

Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви. Моля, влезте в профила си или се регистрирайте